To nejkrásnější, co můžeš poznat, je lásku dát a láskou být milován
Prosím mé návštěvníky, aby propřípad, kdyby něco chybělo, nefungovaly odkazy nebo nešly videa. Prosím Vás, aby jste mi napsali do komentářů nebo na email, aby jsem to mohla napravit. Děkuji. Aya. =O)





Příběh Život Aya Akira Zde




Novinky:
Život Aya Akira - Nečestný boj díl 16
Každá mince má dvě strany - část 10

Kenichi Matsuyama

16. června 2013 v 14:24 | Aya

Kenichi Matsuyama

Kenichi Matsuyama
Jméno: Kenichi Matsuyama
Jméno v Kanji: 松山ケンイチ
Datum narozemí: March 5, 1985
Narozen v: Mutsu, Japan
Výška: 180 cm
Krevní skupina: B

Filmografie

Haru wo Seotte (2014) - Tooru
Kiyosu Kaigi (2013) - Hidemasa Hori
Train Brain Express | Bokutachi Kyuukou - A Ressha de Ikou - (2012) - Kei Komachi
Bunny Drop | Usagi Drop (2011) - Daikichi Kawachi
My Back Page | Mai bakku peji (2011) - Umeyama
GANTZ Perfect Answer (2011) - Masaru Kato
Gantz (2011) - Masaru Kato
Norwegian Wood | Noruwei no Mori (2010) - Toru Watanabe
Memoirs of a Teenage Amnesiac (2010)
Kaiji (2009) - Makoto Sahara
Kamui | Kamui Gaiden (2009) - Kamui
Bare Essence of Life | Urutora Mirakuru Rabu Sutori (2009) - Youjin Mizuki
Detroit Metal City (2008) - Soichi Negishi
L: Change the World (2008) - L
Don't Laugh at My Romance (2008)
Tsubaki Sanjuro (2007) - Iori Isaka
South Bound | Sausubaundo (2007) - Officer Niigaki
Dolphin blue: Fuji, mou ichido sora e (2007)
Shindo (2007) - Oto Kikuna
The Blue Wolf: To the Ends of the Earth and Sea |Aoki Okami: chi hate umi tsukiru made (2007) - Jochi
Ten Nights of Dream | Yume juya (2006) - segment - 'The 10th Night'
Death Note: The Last Name (2006) - L
Death Note (2006) - L
Vanished | Oyayubi sagashi (2006) - Tomohiko
1 Litre of Tears | Ichi ritoru no namida (2005) - Yuji Kawamoto
Yamato | Otoko-tachi no Yamato (2005) - Katsumi Kamio (15 years old)
Custom Made 10.30 | Kasutamu-meido 10.30 (2005) - Tamotu
Furyo shonen no yume (2005)
Nana (2005) - Shin
Linda Linda Linda (2005) - Makihara
The Taste of Tea | Cha no Aji (2004) - Young Man in Red T-Shirt
Kamachi (2004)
Be-Bop High School (2004)
The Locker 2 | Shibuya kaidan 2 (2004)
Winning Pass (2004)
Kids War Special: Korede Final! Zakennayo (2003)
Worst by Chance | Guuzen nimo saiaku na shounen (2003)
Perfect Education 4: Secret Basement | Kanzen-naru shiiku: Himitsu no chika-shitsu (2003)
Bright Future | Akarui mirai (2003)

Doramy

Taira no Kiyomori (NHK / 2012) - Taira no Kiyomori
Japanese Americans | 99-nen no Ai ~ Japanese Americans (TBS / 2010)
Zeni Geba (NTV / 2009)
Sexy Voice and Robo | Sekushî boisu ando robo (2007)
5 Minutes Ago (2006)
Angels with Broken Wings (Fuji TV / 2006) - ep. 2
The Street Lawyers - Machiben (NHK / 2006) - ep. 1
1 Litre of Tears (Fuji TV / 2005)
Kids War 5 (2003)
Tokyo Niwatsuki Ikkodate (NTV / 2002)
Gokusen (NTV / 2002)





Aya: On byl můj první, z nejoblíbenějších herců, nakonec se jím stal Takeru *-* =DD
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Diza Elstron Hitsunaki Diza Elstron Hitsunaki | 16. června 2013 v 18:33 | Reagovat

MMMMMm....~~~~ Libový OwO

2 slblog slblog | Web | 16. června 2013 v 20:29 | Reagovat

I'm Sexy And I Know It :DD

3 Sachiko Sachiko | Web | 20. června 2013 v 16:39 | Reagovat

Ruki je krajší :D

4 chrissie-chan chrissie-chan | Web | 22. července 2013 v 9:56 | Reagovat

On je nejlepší, al e,musím uznat že ty japonské filmy se mi moc nelíbili.. v jednom byla holka co jedla sušenky asi minutu a nic jiného se nedělo a to další bylo že spal se všema a byla tam uřvaná holka:D divné... :D ale Death Note je díky němu boží dorama:3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Vím, že to asi nemá cenu, ale přála bych si, kdybyste kopírovali se zdrojem, nebo články nekopírovali vůbec. =O)) Aya